Tietoa perinnästä, ulosotosta ja velkakierteestä - Velkavanki

Alkusanat

Tervetuloa Velkavanki -sivustolle. Oletko sinä kenellekään velkaa? Onko se hallittu päätös, kolmannen osapuolen aiheuttamaa vai huonon taloudenhallinnan tulos?

Jos löysit tämän sivuston hakukoneen kautta vertaistuen toivossa tai viimeisenä avun huutona, olet tullut oikeaan paikkaan. Minun velkaantuminen tapahtui huonon taloudenhallinnan tuloksena ja haluan jakaa kaiken vuosien aikana oppimani tiedon myös muille.

Vuonna 2011 se alkoi ja vuonna 2019 se päättyy. 7,5 vuotta ja 30 000 maksettua euroa omista virheistä ja vääristä päätöksistä. Huonosta mielenhallinnasta ja osittain myös epäonnisista sattumista henkilökohtaisessa elämässä. Haluan korostaa, että olen itse tehnyt jotkaisen valinnan jotka ovat johtaneet tilanteeseen.

Suomessa on tällä hetkellä (2018 kesäkuu) 379 000 maksuhäiriömerkinnän omistavaa henkilöä. Valtaosa näistä elää salattua elämää, koska yhteiskunnassa se tarkoittaa että olet epäonnistunut ihmisenä. Olet ollut huono ja valinnut väärin. Kukaan ei halua myöntää sitä koska muut ajattelevat että sinä olet huono ihminen.

Niin minäkin ajattelin silloin kun olin kymmeniä tuhansia euroja velkaa. En voi kertoa tätä kenellekään. Kerron ehkä sitten kun kaikki on ohi. Velkavankeus lähestyy loppusuoraa, mutta nyt minä haluan auttaa muita ihmisiä jotka ovat astumassa samalla polulle tai ovat tallanneet sitä jo hetken aikaa.

Tervetuloa mukaan.