Tiedätkö paljon ulosottosaldosi on? - Velkavanki

Tiedätkö paljon ulosottosaldosi on?

Tiedätkö paljon ulosottosaldosi on?

Silloin kun minun ”urani” alkoi ulosoton asiakkaana, oli mahdotonta olla aina tietoinen kuinka paljon sen hetkinen ulosoton saldo oli. Välillä luulin, että summa oli vähemmän koska oletin että maksukuitissa olisi ollut kaikki ulosottoasiat.

Tosiasiassa maksukuitissa näkyi kuitenkin vain ne asianumerot joihin rahaa oli maksuerässä kohdistettu.

Sain toki myöhemmin tiedon kokonaissaldosta kysymällä asiaa sähköpostitse henkilöltä joka hoiti asioitani ulosotossa. Hauska yksityiskohta on se, että en koskaan tavannut tätä henkilöä saati puhunut hänen kanssaan puhelimessa.

Nykyään asiat ovat kuitenkin paremmalla tolalla. Oikeushallinnon sähköisestä palveluista löytyy velalliselle oma asiointipalvelu josta pääset näkemään kaikki omat tietosi.

Ulosoton sähköisessä asioinnissa voit hallita omia ulosottoasioitasi tai tarkistaa ulosottosaldon.

Tämän palvelun kautta voit hakea uloston vapaakuukautta, ulosmittauksen lykkästä tai rajoitusta. Voit myös tilanteen salliessa maksaa velkoja omatoimisesti. Palvelusta löytyy myös kaikki edelliset maksut ja voit seurata reaaliaikaisesti ulosottosaldosi kehittymistä.

Suosittelen tutustumaan: https://asiointi.oikeus.fi/ulosotto

Leave a Reply