Tavoite ei voi olla täydellisyys - Velkavanki

Tavoite ei voi olla täydellisyys

Tavoite ei voi olla täydellisyys

Tavoite ei voi olla täydellisyys, koska se on mahdonta. Tavoite pitää olla saavutettavissa oleva asia, joka saattaa edellyttää ponnisteluja jotta pääset siihen. Tavoitteen saavuttaminen täytyy tuottaa sinulle mielihyvää.

Jollekin se voi olla esimerkisi se, että ei velkaannu kevytmielisesti enää. En saa yhtään maksuhäiriömerkintää enää ikinä. Olen maksanut velat pois vuoteen 2021 mennessä. Pääasia on se, että on on tavoitteita ja suunnitelmia joita kohti on menossa.

Joskus matka voi olla tuskallisen pitkä, mutta tavoitteen saavuttaminen palkitsee sinut moninkertaisesti. Ennen kuin aloitat saavuttamaan tavoitetta, sinun täytyy tehdä tarkka suunnitelma joka vie sinut päämäärään. Pohdi mistä asioioista voit luopua saavuttaaksesi tavoitteen.

Onko alkoholin nauttiminen joka viikonloppu yhtä tärkeää kuin tavoitteen saavuttaminen? Tarvitsetko tänään uuden paidan vai kohdistatko kyseisen rahan tavoitteen saavuttamiseen? Tuoko nautintoaineet sinulle hetkellisen hyvän olon joka katoaa nopeasti?

Vaikka sinulla olisikin tarkka suunnitelma kohti määränpäätä, älä pelkää tehdä virheitä tällä matkalla. Kaikki tekevät joskus virheitä. Kulisseja ei kannata yrittää ylläpitää, sillä niiden luominen vain kuormittaa sinua enemmän.

Oletko joskus ihastellut jonkun henkilön Instagram-kuvaa ja katsonut kuina täydellisestä hänen arkensa näyttää? Kuinka täydelliseltä hän itsekin näyttää? Se on vain sinulle syötetty mielikuva.

Mene joskus uimarannalle ja vertaa näkemääsi Instagramissa olevaan kuvaan. Kukaan ihminen ei näytä uimarannalla samalta kuin Instagramissa oleva kuva näyttää. Se on vain se mielikuva jonka he haluavat antaa muille. Täydellinen mielikuva jota ei ole olemassa.

Todellisuus on usein jossain muualla. Älä kadehdi muiden elämää, vaan keskity siihen kuinka voisit parantaa omaa elämääsi. Keskity niihin asioihin joilla sinä pääset kohti sinun asettemaasi tavoitetta.

Leave a Reply