"Oli hetki, kun en mistään mitään tajunnut enää" - Velkavanki

”Oli hetki, kun en mistään mitään tajunnut enää”

”Oli hetki, kun en mistään mitään tajunnut enää”

Tapahtumat sijoittuvat loppuvuoteen 2014.

Ensimmäiset askeleet ulosottoon otettu. Vyyhti alkoi purkautua vauhdilla ja toisaalta se oli helpottavaa, koska nyt oli jokin suunta johon mennä. Velat alkavat vähentymään, eikä velkaa tule lisää.

Nyt sitten vain maksetaan, tai siis minun palkastani otetaan se raha. Eihän minulta kysytä enää että haluanko maksaa, vaan palkan määrän mukaan sieltä menee rahaa. Tämä oli lopulta erittäin hyvä asia. Se ei ollut enää minun päätettävissäni.

Tottakai se ahdisti, kun velkojen kokonaismäärä alkoi pikkuhiljaa realisoitumaan. Ulosoton vireilletuloilmoituksia sateli kokoajan. Olen löytänyt kuitenkin itselle hyvän tavan käsitellä asioita. Musiikki ja ulkona käveleminen. Saan ajatukset muualle, mietin päässäni mennyttä aikaa, joskus tunne välittyy niin vahvasti että kyyneleet tulevat läpi ja toivon, että ketään ei tule vastaan. Sen jälkeen tuntuu taas vähän kevyemmältä, onneksi.

Cheek julkaisi 2013 kappaleen nimeltä ”Niille joil on paha olla”. Se iskee minulle tällä hetkellä todella lujaa, niin hyvässä kuin pahassa.

”Istuin Pariisin taksis mietin et mä haluisin kuolla
ajoin hautausmaan ohi, mitä jos maatuisin tuolla
Tottunu olee vahvin aina kaikist
tutut unelmat oli muuttunu painajaisiks
Pelkäsin huomista, en halunnu herää
oli hetki kun en mistään mitään tajunnu enää
Itsetutkiskelun kautta mä sain elämästä otteen taas
ilman apuu en ois enää tääl ollenkaan”


Kuulen kappaleen elokuussa 2014 livenä Olympiastadionilla. Tekee mieli itkeä, mutta en halua itkeä muiden nähden. Pidän pahan olon sisälläni.

Tapahtumat sijoittuvat loppuvuoteen 2014.

Leave a Reply