Keskustelua velkakierteestä - Velkavanki

Nyt on sinun vuorosi puhua veloista – Forum on auki!

Nyt on sinun vuorosi puhua veloista – Forum on auki!

Oletko sinäkin kyllästynyt Suomi24:n foorumin ilkeisiin ihmisiin jotka vastaavat kysymykseesi, että olisit maksanut velkasi ajoissa, senkin velkainen paska. Niin minäkin.

Sivulle on avattu keskustelupalsta, jossa jokainen voi anonyymisti nimimerkin takaa jakaa omia kokemuksia ja kysyä tarpeen tullen neuvoa. Jonkun mielestä keskustelupalstat saattavat nykyisen sosiaalisen median murteessa olla kuolevaa kansanperinnettä, mutta itse uskon, että sellaiselle on vielä tarvetta. Etenkin asiassa joka on niin tabu edelleen Suomessa.

Voi olla, että menee kuukausia tai vuosia ennen kuin keskustelua alkaa syntymään palstalle kunnolla, mutta minä olen valmis odottamaan 🙂 Jos kukaan muu ei vastaa sinulle, niin ainakin minä lupaan olla tukenasi!

Pääset keskustelupalstalle tästä

Leave a Reply