400 euroa uhkapeleihin yhdessä illassa - Velkavanki

400 euroa uhkapeleihin yhdessä illassa

400 euroa uhkapeleihin yhdessä illassa

Olen aiemmin kertonut jossain määrin vallinneesta peliriippuvuudesta. Olen vuosien aikana oppinut hallitsemaan riippuvuutta siinä määrin, että osaan lopettaa pelaamisen siinä vaiheessa kun rahaa on jäljellä vain sen verran että selviän seuraavaan palkkapäivään.

Nyt kun ulosottoon ei enää mene maksuja, on rahaa luonnollisesti enemmän ollut enemmän käytettävissä. Etukäteen koin pahoja aavistuksia asiasta suhteessa peliriippuvuuteen, mutta luotin että homma pysyy hallinnassa.

Ensimmäiset 1,5 kuukautta se pysyikin. Keskitin rahankäyttöä muihin hankintoihin mitä en ole aiemmin voinut tehdä. Pelasin toki myös silloin, mutta määrät olivat huomattavasti pienempiä.

Olen rajoittanut pelaamista pelirajoilla jolloin pystyn pelaamaan vain 10€ päivässä tai jossain paikoissa vain 10€ viikossa. Toisaalta siitä ei ole suurta hyötyä, kun pelaamispaikkoja on niin monia.

Huhtikuun puolessa välissä tilanne riistäytyi hallinnasta. Saatoin olla voitolla parhaimmillaan 500 euroa, mutta voittaminen sokaisee rahan arvon, panokset nousevat ja isommat voitot näkyvät jo silmissä. Ajatus harhailee mihin voisin käyttää suuren summan rahaa.

Hävisin koko 500 euron summan odottaen isoa voittoa. Ajattelin, että kokeilen panostaa uudelleen, uudelleen ja yhä uudelleen. Ajatusmallina toimi logiikka että kun olen panostanut nyt jo 200 euroa, on voiton pakko osua kohta kohdalle. Ei osunut.

Yhteensä 400 euroa hukkaan heitettyä rahaa. Ahdistus ei jostain syystä ollut niin suuri kuin aiempina vuosina, kun tiedostin että olin hävinnyt paljon rahaa. Pystyin ajattelemaan asiaa yllättävänkin järkevästi ja itseä syyllistämättä. Se meni, mutta asialle on PAKKO tehdä jotain.

Suljin jokaisen avoinna olevan pelitilin maksimikestolla joka valtaosassa paikoista oli 1 vuosi. Jos en itse päätä, että se loppuu nyt, niin se ei tule loppumaan koskaan. Se loppuu nyt.

Viimeiset kaksi viikkoa ovat sujuneet erittäin rennosti ja on helpottavaa kun ei tarvitse pelätä, että kuinka paljon häviän jos aloitan pelaamaan tai pystynkö lopettamaan. Olo on vahva ja helpottunut.

Leave a Reply