Mitä tapahtuu vuonna 2019? - Velkavanki

Mitä tapahtuu vuonna 2019?

Mitä tapahtuu vuonna 2019?

Vuosi vaihtui rauhallisisissa merkeissä ja on aika luoda katsaus nykyhetkeen ja vähän myös tulevaan. Vuosi 2018 ei ollut helppo, mutta tasapainoisin vuosi vähään aikaan.

Vuoden 2018 aikana maksoin ulosottoon 7488,75 euroa. Se on myös suurin summa jonka olen kyennyt yhden vuoden aikana maksamaan. Samalla se tarkoittaa myös sitä, että velkaa on jäljellä enää 695 euroa ja viimeinen ulosottomaksuerä menee maksuun 31. tammikuuta.

En voi sanoa, että olisin kokonaan velaton tuolloin, koska on muutamia pienempiä perinnässä olevia laskuja jotka eivät ole menneet ulosottoon, mutta minun on helpompi kontrolloida niitä kun palkastani ei mene enää automaattisesti 500-700e ulosottovelan maksuun.

Miltä se sitten tuntuu kun ulosottosaldo näyttää pian nollaa? Fiilis on vielä aika epäuskoinen. Matka on kestänyt niin kauan ja sisältänyt monia eri vaiheita johon olette päässeet tutustumaan velkatarina-postauksien parissa.

Epäuskoisen fiiliksen lisäksi on myös paljon onnellisuuden ja helpottuneisuuden tunnetta ilmassa. Olen viimeiset pari vuotta suunnitellut asioita joita aion tehdä vuonna 2019 kun velat on maksettu ja nyt pääsen vihdoin toteuttamaan niitä.

Minulla on myös ollut suuri halu ilahduttaa ystäviäni, perheenjäseniä ja jatkossa osallistua myös hyväntekeväisyyteen, nyt kun minulla tulee olemaan siihen mahdollisuus. Toiveissa olisi myös, että voisin auttaa jatkossa enemmän vähävaraisia ihmisiä ja heitä jotka ovat syystä tai toisesta velkaantuneet.

Sivusto on ollut nyt tasan kuukauden velkavanki.fi -osoitteen alla ja tänä aikana sivustolla on ollut yli 1700 sivulatausta. Kiitos kaikille lukijoille! Lukisin mielelläni myös palautetta sisällöstä ja siitä, että minkälaisia asioita haluaisitte jatkossa sivustolla käsiteltävän. Jokainen sana ja lause on minulle arvokas.

Onnellista ja tasapainoisempaa vuotta toivottaen,

Velkavanki

Leave a Reply